Martin Mans geeft dinsdagavond 15 augustus een concert in De Flambou. Het concert maakt deel uit van een serie van tien.
Martin Mans geeft dinsdagavond 15 augustus een concert in De Flambou. Het concert maakt deel uit van een serie van tien. Foto: Ingezonden

Korting bij concert Martin Mans in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Op dinsdagavond 15 augustus geeft de bekende organist Martin Mans een orgelconcert in De Flambou in Surhuisterveen.

Het concert maakt deel uit van een nieuwe serie 'Orgel Anders in de Zomer' waarin hij tien grote orgels bespeelt. Het programma bevat verzoeken, improvisaties en toccata's van componisten zoals Widor en Boëllmann.

Nieuwe serie 'Orgel
Anders in de Zomer'

Het orgel van De Flambou brengt prachtige klanken voort. De luisteraar laat zich meevoeren en kan een avond ontspannen genieten.

Martin Mans is organist met vele volgers

Martin Mans heeft zijn muziek in vele uithoeken van de wereld gebracht en daarmee volgers verzameld die hij onder andere via social media voorziet van informatie. Het orgel is van oudsher een geliefd instrument dat in deze tijd weer volop in de belangstelling staat. De mogelijkheden zijn legio. "Je hebt een heel orkest tot je beschikking", aldus de organist.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang bedraagt € 10,-. Reserveren: www.martinmans.nl of 06-25391903. Er vindt ook kaartverkoop plaats bij de kerk.

Kortingsactie Actief

Lezers van Weekblad Actief krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 2,50 en betalen € 7,50 voor een kaart (geldig voor maximaal vier personen per artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: Actief157.