V.l.n.r.: Wilbert Magré, Carina Bossenbroek en Wim Magré, vrijdag in Kollumerzwaag.
V.l.n.r.: Wilbert Magré, Carina Bossenbroek en Wim Magré, vrijdag in Kollumerzwaag. Foto: Femmy Fotografie

Zomerconcert en presentatie CD

KOLLUMERZWAAG – Op vrijdag 4 augustus 2017 is er een instrumentaal zomerconcert in de Gereformeerde Kerk (Foarwei 97) te Kollumerzwaag.

Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en Carina Bossenbroek op de panfluit. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond een nieuwe CD 'Amicaal' te presenteren die in Bolsward is opgenomen. Het belooft een prachtige avond te worden voor het hele gezin. De aanvang is 20.00 uur.

Vrolijk en gevoelig

De musici hebben een mooi programma samengesteld met voor ieder wat wils. Zo spelen ze onder andere vrolijke polka's en dansen, maar ook gevoelige melodieën ontbreken niet in het programma.

Vierhandig op piano

Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers. Vierhandig spelen ze dan op de piano; altijd erg gewaardeerd door het publiek. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën.

Toegangskaarten

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen en kosten voor volwassenen € 12,50 en kinderen tot en met 15 jaar € 7,50.
Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525 - 685413 of www.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan € 10,- en kinderen tot en met 15 jaar € 5,-.

Femmy Fotografie