Bouwmax is overgenomen

NIJ BEETS/DRACHTEN - Per 1 augustus worden de handelsactiviteiten van Bouwmax Drachten B.V. overgenomen en ondergebracht bij BPG van der Meulen B.V. in Nij Beets.

Dit betekent dat Bouwmax Drachten B.V. per 1 augustus definitief sluit. Bouwmax B.V. zal doorgaan als online bedrijf en als handelsnaam van BPG van der Meulen B.V. Nij Beets. De medewerkers van Bouwmax Drachten B.V. worden overgenomen door BPG van der Meulen B.V. in Nij Beets. "Door alles op één locatie (in Nij Beets) te concentreren, denken we slagvaardiger te kunnen zijn en de klanten beter van dienst te kunnen zijn", meldt de directie.

15e Oldtimerdag

DRACHTEN - Voor de vijftiende keer houdt de winkeliersvereniging Ha&Ie In het centrum van Drachten 'Oldtimerdag'.

Dan is een groot aantal antieke en oude vervoermiddelen te bewonderen, zoals tractors, auto's, scooters, solexen en motoren. De oldtimers staan vooral in de Zuiderbuurt en in de Noorderbuurt vanaf het pleintje bij C&A, richting carillon. Wil je meedoen met een oude motor, dan even melden bij café Marktzicht (de heer van der Molen, tel. 0512 516 900). Op het Museumplein wordt tegelijk de traditionele Bijenmarkt gehouden.