Hielke Penninga ontvangt de sleutels van Wessel Wedzinga.
Hielke Penninga ontvangt de sleutels van Wessel Wedzinga. Foto: Ingezonden

Met sterke merken is het beter werken

DRACHTEN - Vorig jaar is Werkfactor verhuisd naar een grote showroom aan de Hemmen 4a in Drachten. Door het grote assortiment, de persoonlijke service en de scherpe prijzen wordt het klantenbestand elke week uitgebreid met tevreden klanten. De groei resulteerde in de behoefte naar meer mobiliteit. Door de jarenlange goede samenwerking stapte directeur Hielke Penninga binnen bij ABD Nissan.

WerkFactor is een jong en ambitieus bedrijf met als hoofdproducten werkkleding, schoenen en beschermingsmiddelen.

ABD Nissan

De bezorging werd voorheen gedaan in een kleine bestelauto, maar dit bleek door de gestage groei niet meer te passen. Daarnaast zorgt de personeelsuitbreiding ervoor dat er meer behoefte is aan mobiliteit. Hielke Penninga van WerkFactor kwam daardoor al snel uit bij de achterburen ABD Nissan.

"Klantenbestand is elke week uitgebreid met
tevreden klanten"

Japanse kwaliteit

De relatie tussen beide bedrijven is al jaren goed en Wessel Wedzinga, vestigingsleider van ABD Nissan Drachten, stelde Hielke dan ook direct voor om de Nissan NV200 te proberen.

De NV200 is een middelgrote bestelbus met voelbare Japanse kwaliteit. Deze tussenmaat en de bijbehorende lage prijs, spraken Hielke meteen aan en de optelsom was snel gemaakt.