Lopen op het water in een plastic bol is één van de leuke activiteiten.
Lopen op het water in een plastic bol is één van de leuke activiteiten. Foto: Ingezonden

Spel- en outdoormiddagen Fryske Gea

EARNEWALD - Woensdag 2 en 9 augustus van 15.00 tot 17.00 uur organiseert It Fryske Gea een middag vol spel- en buitenplezier op het terrein van Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

In de doe- en beleeftuin kan jeugd tussen de 8 en 16 jaar zich uitleven met leuke, spannende en sportieve activiteiten. Deelname kost voor leden van It Fryske Gea op vertoon van de ledenpas € 6,- (niet-leden € 7,-).

Lol en plezier gegarandeerd

Wat er tijdens deze spel- en outdoormiddag precies valt te beleven? It Fryske Gea organiseert voor ieder wat wils. Van razend snel buikglijden, lopen in een bal op het water zonder nat te worden, fanatiek klimmen in een klimwand tot aan gezellig broodjes bakken bij een kampvuur.

Beleef het tijdens deze middag samen met jouw vrienden of ontmoet nieuwe leeftijdgenoten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke middag actief zijn in de buitenlucht. Uiteraard is er voldoende begeleiding aanwezig om alles goed te laten verlopen.

Beleef een leuke middag

Wil je deze middag in de Alde Feanen ook beleven? Geef je dan uiterlijk een werkdag van tevoren op voor 15.00 uur via 0511-539618.