City Proms 2018: 29 juni tot en met 1 juli

LEEUWARDEN - City Proms 2017 was de best bezochte editie tot nu toe. Dit jaar vond het festival voor het eerst plaats vanaf het Wilhelminaplein.

Deze nieuwe locatie is de organisatie zeer goed bevallen. Het is ruimer, sfeervoller en centraler gelegen. Hierdoor kwam het echte CityProms-gevoel dit jaar dan nog beter tot zijn recht.

ANDERS!, de inclusieve professionele muziektheatervoorstelling voor en door mensen met en zonder beperking beleefde dit jaar haar première. ANDERS! draagt uit waar heel CityProms voor staat: inclusiviteit! Deze bijzondere voorstelling was het begin van een meerjarig project. Volgend jaar staat een bijzondere voorstelling in het kader van Culturele Hoofdstad 2018 op het programma. In 2019 wordt toegewerkt naar een groots opgezet spektakel met de gezelschappen 'Diverse City' en 'Extraordinary Bodies' uit Engeland.

Vanaf september gaat de organisatie weer aan de slag met de voorbereidingen voor CityProms 2018. Wie interesse heeft om mee te doen kan zich melden bij marianne@cityproms.nl.

CityProms 2018 vindt plaats van 29 juni tot en met 1 juli 2018. Tot die tijd kan men nog nagenieten met de twee video-impressies van PodiumTV. Of bekijk een impressie van het festival op Facebook of Instagram.