Ynbusiness benoemt
Sectorspecialist Recreatie & Toerisme

LEEUWARDEN - Marjan Soepboer is met ingang van 1 september 2017 benoemd als Sectorspecialist Recreatie & Toerisme (R&T) bij Ynbusiness.

Zij gaat onder andere eerstelijns en anderhalvelijns advies geven aan alle ambitieuze MKB-ers in de gastvrijheid sector van Fryslân. Soepboer was sinds juni 2006 regiomanager Koninklijke Horeca Nederland Fryslân.

Dennis Carton, programmamanager Ynbusiness: "Na meer dan 10 jaar adviseurschap voor KHN, neemt Marjan Soepboer een groot netwerk en veel kennis van de sector R&T mee naar Ynbusiness. Binnen onze organisatie staan wij voor deskundig advies en 'makelen en schakelen' met en voor alle ambitieuze MKB-ers in Friesland. We zijn een organisatie in opbouw met maar een doel: het versterken van het Friese MKB".

Over Ynbusiness

Ynbusiness is de toegangspoort naar kennis, inspiratie en innovatie voor Friese ondernemers met groei-ambitie. Op de verschillende sectoren worden specialisten ingezet om MKB ondernemers te verbinden en inspireren.

De sectorspecialisten en kennismakelaars (op het gebied van onder andere financiën, innovatie, ondernemerschap) bezoeken pro- en reactief ondernemers, voorzien ze van advies en verwijzen - indien nodig - door naar de juiste externe partij.