De korfballers van KC De Pein zijn 
gepromoveerd naar de derde klasse.
De korfballers van KC De Pein zijn gepromoveerd naar de derde klasse. Foto: Ingezonden

Vrijdagcompetitie ONT, titel korfballers

OPEINDE - Voetbalvereniging ONT neemt het initiatief om een vrijdagavondcompetitie te starten voor 'lagere' teams.

ONT 4, reserve vijfde klasse, wil het komende seizoen zijn competitiewedstrijden op vrijdagavond spelen. Dat geeft een aantal spelers de mogelijkheid om op zaterdag te werken en tóch te voetballen. De KNVB ondersteunt de vrijdagavondcompetitie. Als er genoeg teams van gelijk niveau gevonden worden, is de KNVB bereid een vrijdagavondcompetitie samen te stellen. Maar het initiatief ligt bij de verenigingen.
ONT zoekt dus reserve-vijfde en -zesde klasse zaterdag- en zondagteams die op vrijdagavond competitiewedstrijden willen spelen. Spelen op vrijdagavond heeft in ieder geval twee voordelen: spelers die niet op zaterdag of zondag kunnen spelen, bied je de mogelijkheid tóch te kunnen voetballen, spelers die op vrijdagavond voetballen kunnen eventueel aanvullen op zaterdag of zondag.
Interesse in een vrijdagavondcompetitie? Neem contact op met Johan Feddema: tel. 06-51550272, e-mail: jfeddema@drachtsterglashandel.nl

KC de Pein

OPEINDE - De korfballers van KC De Pein (foto) werden kampioen in de vierde klasse en daarmee promoveert De Pein. In het seizoen 2017-2018 start de selectie van KC de Pein onder leiding van Jasja de Vries in de derde klasse.