Wilde Westen in Wâlterswâld

DRIEZUM/WALTERSWALD - Dat we ook in Nederland echte cowboys hebben, bewijst Josh Clemens uit het Brabantse Hoogeloon. Met zijn showteam verzorgt hij grandioze wild west-shows. Van spectaculaire sliding-stops tot duizelingwekkende 360 graden spins.

Met evenementen in binnen- en buitenland en een eigen show in Euro Disney is Josh heel wat gewend. En nu komt hij naar de Paardendagen Driezum-Wâlterswâld. Naast het bovenstaande zal hij ook een lassodemo, trickriding-show en roofvogelshow geven. Bent u klaar voor het Wilde Westen in Wâlterswâld?
De stichting Paardendagen Driezum-Wâlterswâld organiseert dit jaar de achtentwintigste editie van de Paardendagen op 27, 28 en 29 juli. Op vrijdag 28 juli vindt het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon plaats, gevolgd door de Boerendag op zaterdag. Dit evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers en ondersteund door vele sponsoren. Voor meer info: www.paardendagen.nl

De Marruters

URK - Jan de Boer deed zaterdag mee aan een springwedstrijd in Urk. Met zijn pony Rocky B won hij een derde prijs in de klasse L-springen categorie C.

Met zijn pony Kantjes Freek werd hij tweede in de klasse L-springen categorie D. Jan rijdt voor LR/PC de Marruters uit Eastermar.