Spel- en outdoor bij It Fryske Gea

EARNEWALD - It Fryske Gea houdt woensdag 26 juli van 15.00 tot 17.00 uur een middag vol spel- en buitenplezier op het terrein van Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld.

In de doe- en beleeftuin kan jeugd tussen de acht en zestien jaar zich uitleven met leuke, spannende en sportieve activiteiten. Deelname kost voor leden van It Fryske Gea op vertoon van de ledenpas € 6,- , voor niet-leden € 7,-.

Wat er tijdens deze spel- en outdoormiddag precies valt te beleven? It Fryske Gea organiseert voor ieder wat wils. Van razend snel buikglijden, lopen in een bal op het water zonder nat te worden, fanatiek klimmen in een klimwand, tot aan gezellig broodjes bakken bij een kampvuur. Beleef het tijdens deze middag samen met jouw vrienden of ontmoet nieuwe leeftijdgenoten! Uiteraard is er voldoende begeleiding aanwezig om alles goed te laten verlopen.

Wil je deze middag in de Alde Fea nen ook beleven? It Fryske Gea organiseert deze jeugdmiddag drie keer per jaar, op woensdag 26 juli en woensdag 2 en 9 augustus. Geef je tijdig op en zorg dat je erbij bent! Opgave voor de jeugdmiddag op woensdag 26 juli is mogelijk tot dinsdag 25 juli om 15.00 uur via 0511 - 53 96 18.