Familiedag Museum Dr8888

DRACHTEN - Op zondag 16 juli staan de tropen centraal tijdens de Familiedag in Museum Dr8888. Na een rondleiding door de pas geopende tentoonstelling De Stijl en expressionisme in de tropen: Sandberg, Rietveld, Chris en Lucila Engels door meesterverteller Hubert Luymes, krijgen bezoekers aansluitend een workshop in het Atelier. Beleef een gezellige dag met de hele familie in Museum Dr8888.

Over de tentoonstelling

De Stijl en expressionisme in de tropen: Sandberg, Rietveld, Chris en Lucila Engels op Curaçao is de derde in een reeks van vier grote tentoonstellingen die het museum organiseert in het kader van 100 jaar De Stijl. De tentoonstelling toont onder andere de projecten die Gerrit Rietveld heeft uitgevoerd op Curaçao. Daarnaast is een uitgebreide selectie te zien van werken van kunstenaarsechtpaar Chris en Lucila Engels.

Over de workshop

Na een rondleiding door de tentoonstelling De Stijl en expressionisme in de tropen: Sandberg, Rietveld, Chris en Lucila Engels op Curaçao krijgen de bezoekers een workshop in het Atelier. Het thema voor deze Familiedag is glas-in-loodramen, dit keer met een tropisch tintje. De familiedag duurt van 13.30-15.30 uur. Prijs: Entree museum voor volwassenen, voor kinderen gratis. Aanmelden: info@museumdrachten.nl of bel: 0512-515647.