Deze zomer zijn er twee exposties bij Galerie Koopmans.
Deze zomer zijn er twee exposties bij Galerie Koopmans. Foto: Ingezonden

Simmerútstalling bij Galerie Koopmans

EARNEWALD - "Kijken doe je met je ogen, maar zien doe je met je gevoel", dat is het motto van Galerie Koopmans in Earnewâld. Ook deze zomer zijn daar twee exposities te bewonderen.

Expositie 'Sjen'

Eerst is het de beurt aan de expositie 'Sjen'. Deze wordt georganiseerd van begin juli tot en met 20 augustus.

Er is veel te zien, 'sjen'. Kleurrijke stadsgezichten en verstilde landschappen in verf, gegoten en gelast brons en expressief keramiek van kunstenaars Gosse Koopmans, Annemiek Vos, Janneke Hengst, Greetje Hoving, Hans Jouta en Natalie de Klijn.

Expositie 'De Koopmansen'

Daarna, vanaf 25 augustus, begint de expositie 'De Koopmansen', waarin werk van de kunstschilders Klaas en Gosse Koopmans, vader en zoon, gezamenlijk wordt geëtaleerd. Deze expositie duurt tot 23 september. Galerie Koopmans is iedere vrijdag tot en met zondag geopend van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Galerie Koopmans is te vinden aan De Stripe 14 in Earnewâld. Kijk voor meer informatie op www.galeriekoopmans.nl.

Extra uitvoering 'iepenloftspul'

HOUTIGHEHAGE - Vanwege grote belangstelling is er een extra voorstelling van het Iepenloftspul De Omkearde Staking in Houtigehage.

Deze wordt gespeeld op zaterdag 8 juli om 15.00 uur. Locatie: bij 't Wâldhûske, Skoallewyk 10 . Kaarten à € 5,00 zijn te koop via www.dorphoutigehage.nl of via het telefoonnummer 06-23537264.