Yn it Skaad fan 'e Toer, ook in Ryptsjerk

RYPTSJERK - In MFC De Einekoer in Ryptskerk namen de inwoners kennis van wat er volgend jaar zoal staat te gebeuren bij 'Yn it Skaad fan 'e Toer'. Het is één van de tweeëndertig projecten van 'Under de Toer' die volgend jaar worden uitgevoerd in het kader van LF 2018.

Het project omvat een aantal workshops voor de leerlingen van de alpha-school in april en mei, een theatrale doarpskuier tijdens het jaarlijkse Maaitiidsevenemint en in oktober een muziek-theatervoorstelling in de kerk.

Het is de bedoeling dat het project zo breed mogelijk door het dorp Ryptsjerk wordt gedragen. Dat betekent dus veel vrijwilligerswerk. Niet alleen de voorstelling is een spannende speurtocht naar een mogelijke schat, ook het speuren naar voldoende vrijwilligers is een spannende onderneming.

De verrassend grote opkomst op de informatieavond in De Einekoer gaf de initiatiefnemers het vertrouwen dat het met de ondersteuning van het project door het dorp wel goed gaat komen.

Vrijwilligers nodig voor
dit project in 2018

Aanmelden via de website

Margreet de Heer en Hans van Buuren schrijven de voorstelling die zonder voldoende vrijwilligers niet kan worden uitgevoerd. Wie een bijdrage wil leveren, kan zich aanmelden op de website www.ynitskaadfanetoer.nl of mailen naar info@ynitskaadfanetoer.nl.