Joost Jesse Visser naar VV Buitenpost

BUITENPOST - Joost Jesse Visser uit Leeuwarden zal de verdediging van VV Buitenpost versterken. De 24-jarige speler komt over van de Leeuwarder Zwaluwen, waar hij de afgelopen twee seizoenen heeft gevoetbald. Daarvoor kwam hij twee seizoenen uit voor zondaghoofdklasser SWZ Boso Sneek.

Joost Jesse Visser heeft als rechtsback en als laatste man gespeeld bij de Leeuwarder Zwaluwen. "Helaas zijn we dit seizoen gedegradeerd naar de tweede klasse. Toch wil ik me graag laten zien op een hoger niveau en mezelf ontwikkelen. Dat kan bij VV Buitenpost, ze draaien altijd bovenin mee. Het is dus een goede stap omhoog", zegt de Leeuwarder sporter, werkzaam als personal trainer.

Buitenpost-trainer René van der Weij: "We zochten iemand die snel is, goed kan opbouwen, fysiek sterk en fit is en vooral op meerdere posities uit de voeten kan. Joost Jesse past precies in het plaatje dat we voor ogen hadden, daarom ben ik blij dat hij graag bij ons wil voetballen en bovendien zeer enthousiast is over Buitenpost."

Training begonnen

Gisteren begonnen de Blauwkes alweer met trainen in voorbereiding op de wedstrijd tegen SC Heerenveen (dinsdagavond 4 juli) en het oefenduel tegen ONS Sneek (zaterdagmiddag 15 juli).