Veelzijdige rubber coatings.
Veelzijdige rubber coatings. Foto: Ingezonden

Cantex Rubberapplicateur Graansma

BUITENPOST - Al jarenlang is Onderhouds- en Timmerbedrijf Menno Graansma een vertrouwd gezicht in de regio. Het bedrijf verzorgt timmer- en dakbedekkingswerkzaamheden voor een breed netwerk van bedrijven, instellingen en particulieren. De komende periode worden de werkzaamheden verder uitgebreid, doordat Menno Graansma is benoemd tot officiële Cantex Rubber-applicateur voor de regio Noord-Nederland. Cantex Rubber is een breed assortiment vloeibaar rubber coatings, afkomstig uit Canada. Deze revolutionaire coatings worden ingezet om verschillende materialen en ondergronden lucht- en waterdicht te maken. Ze hechten op alles, behalve op EPDM.
Ze worden onder andere gebruikt voor het herstellen van bestaande dakbedekking, het repareren van oude dakgoten, het waterdicht maken van kelders en het veredelen van opslagtanks. Doordat het rubber gemakkelijk te verwerken is, kan ook iedere doe-het-zelver er perfect mee uit de voeten.
Het is elastisch en roestwerend. Ook milieutechnisch scoort het bovengemiddeld goed. De producten zijn op waterbasis, volledig VOC-vrij, en niet giftig.
Meer info: www.cantex-graansma.nl.