Voor de derde maal wordt komend weekend het Torenpleinfeest georganiseerd.
Voor de derde maal wordt komend weekend het Torenpleinfeest georganiseerd. Foto: Ingezonden

Torenpleinfeest Surhuisterveen van 29 juni - 1 juli

SURHUISTERVEEN - Komende donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het feest op het Torenplein in Surhuisterveen. Thijs Zwart Evenementenservice organiseert in samenwerking met de Surhuisterveenster horeca voor de derde keer het Torenpleinfeest.

Belangrijk bij het Torenpleinfeest is het podium dat staat opgesteld op het half overdekte plein in het centrum van Surhuisterveen. Iedere avond om 20.00 uur barst de muziek los, 29 juni, 30 juni en 1 juli.

Donderdagavond treedt De Doelleazen op. Vrijdagavond speelt Papa di Grazzi en zaterdagavond is het podium voor covers van The Bruceband. Zaterdagavond verzorgt het feestduo Peter & Machiel het voorprogramma.

Telekids Discoshow

Zaterdagmiddag is het tijd voor de kinderen. Voor de vier- tot en met twaalfjarigen begint om 13.30 uur de Telekids Discoshow. Het plein is de hele middag gratis toegankelijk.
Kaarten voor de avondprogramma's zijn te koop bij de plaatselijke horeca-ondernemers, bij Schippers Tabakszaak en bij de Bruna in Surhuisterveen. Kaarten voor donderdagavond kosten vijf euro, voor vrijdag en zaterdag ieder acht euro en wie een combikaart voor drie avonden koopt, betaalt vijftien euro.