HIMBO heeft enthousiasme

BURGUM - "Of je een eenmanszaak hebt of een groot bedrijf, elke Burgumer ondernemer zou lid moeten zijn van de HIMBO. Of je nou een fysieke onderneming hebt of een online onderneming. Eendracht maakt macht. Dit gezegde geldt ook voor de Himbo, die zich al sinds 23 december 1936 sterk maakt voor jou als ondernemer.

De HIMBO organiseert netwerkavonden om elkaar (beter) te leren kennen. Tijdens zo'n Burgumer Business Borrel kun je contacten leggen met andere ondernemers uit andere branches met andere ervaringen, zodat we er allemaal beter van worden. De eerstvolgende Business Borrel is op 12 juli, vanaf 19.30 uur. De netwerkvereniging staat voor collectieve behartiging van ondernemersbelangen bij gemeente, KVK en provincie. De HIMBO is dé gesprekspartner van de gemeente Ty tsjerksteradiel. Dit betekent niet dat we altijd onze zin krijgen. Het betekent wel dat onze inbreng wordt gewaardeerd.

Het doel is te werken aan een aantrekkelijk, gezond en inspirerend ondernemersklimaat in Burgum, waar de consument graag shopt. De werkgroep BAK (Burgumer Aktiviteiten Kommisje) organiseert van het voorjaar in april tot en met de kerst in december grote en kleine activiteiten die van Burgum een gezellig en bruisend dorp maken. Kortom, het hele jaar door de moeite waard om te bezoeken. Voor vragen, op- of aanmerkingen bent je altijd welkom."
Mail naar info@himbo.nl. www.himbo.nl.