De Roaring Twenty's Small Band.
De Roaring Twenty's Small Band. Foto: Ingezonden

Roaring Twenty's Small Band op
Oldtimerdag in centrum Burgum

BURGUM – Tijdens de Oldtimerdag op zatedag 17 juni in het centrum van Burgum, zal de Roaring Twenty's Small Band muziek uit de roerige jaren twintig spelen. Deze muziek past perfect bij de oldtimers: oude auto's, brommers, tractoren en fietsen, die in het centrum zullen staan.

Bezoekers van de dag wanen zich voor even terug in de tijd, maar ervaren ook de gezelligheid en gastvrijheid waar het hedendaagse Burgum om bekend staat.

Muziek en springkussens

Naast de opgestelde oldtimers zijn er ook demonstraties, onder andere met oude tractoren en oude fietsen. Daarnaast kan men genieten van muziek, folklore, dans en zijn er springkussens voor de kinderen.

Burgum heeft meer!

In Burgum is altijd wat te doen. Houdt daarom de website www.burgum.frl en de Facebookpagina Burgumheeftmeer goed in de gaten.

Drummen zonder drumstel

Tijdens de Oldtimerdag is er een bijzondere rol weggelegd voor de drummers van De Marko's. Zij zullen laten zien dat je niet alleen geluid krijgt uit trommels, maar ook uit gewone, dagelijkse objecten. Op diverse locaties in het centrum laten de drummers hun kunsten zien en horen als opwarming voor het Moai Fuort-festival.