Grote speeldag Raadhuisplein Drachten

DRACHTEN – Kids4Fun is een terugkomend evenement aan het Raadhuisplein en de Marke in Drachten. Dit jaar organiseert de winkeliersvereniging deze grootse speeldag op woensdag 14 juni aanstaande.

Kids4Fun komt met het thema 'Indianen!' Vorig jaar werden de bezoekers van het Raadhuisplein/de Marke blij verrast met activiteiten zoals springkussens, schminken, sleutelhangers knutselen en een ballonnenclown.

Woensdag 14 juni zal een deel van het Raadhuisplein - tussen 13.00 en 17.00 uur - omgetoverd worden tot een Indianendorp. Er wordt een grote tipi-tent op het plein geplaatst, voor de Graancirkel, en er zullen de hele dag Indiaantjes door het centrum lopen. Kinderen kunnen kosteloos aan alle activiteiten deelnemen. In de grote tipi kunnen kinderen een eigen indianenkostuum maken en zich laten schminken.

Een rondje op een pony rijden, supergrote bellen blazen en spelen op een springkussen of in de Kiddy Fun-speelwagen, zijn andere activiteiten deze dag. Verder kunnen alle kinderen een chips-ketting rijgen, iets te drinken krijgen en een leuke ballon bij de Squaw ophalen.
Om alvast in de 'Indianen-stemming' te komen loopt er al een kleurplatenactie. Tot en met 13 juni kun je ze inleveren bij MediaMarkt en meedingen naar de prijs.