Alies Geertsma, winkelmedewerker van Medipoint | Vitalis toont de testbaan.
Alies Geertsma, winkelmedewerker van Medipoint | Vitalis toont de testbaan. Foto: Klaas Rozema

Eropuit-dag van Medipoint | Vitalis

DRACHTEN - Wegens het grote succes van de voorgaande editie van de Eropuit-dag bij Medipoint | Vitalis in Drachten, wordt er op vrijdag 2 juni weer een dag georganiseerd waarop bezoekers alles te weten kunnen komen over de nieuwste manier om er veilig op uit te gaan.

Winkelmedewerker René Hoen: "Vorige keer hebben we gemerkt dat onze Eropuit-dag zeer in de smaak viel. Dat moesten we gewoon nog een keer doen, vonden we. De hele dag was het druk in de winkel en de reacties van de bezoekers waren lovend. Ze vonden het prachtig dat ze alles eens rustig konden uitproberen."

Tegenwoordig is er veel mogelijk: een fiets die tevens als scootmobiel te gebruiken is, of een rollator die in twee tellen omgebouwd kan worden tot rolstoel. Met deze combinatieproducten hoeft men niet meer noodgedwongen te kiezen voor de hele dag zitten.

Tijdens de dag, die van 10.00 tot 16.00 uur duurt kan iedereen verschillende fietsen, scootmobielen, rollators en rolstoelen uitproberen op de testbaan. Ook krijgen bezoekers tot wel 25 procent korting op diverse producten en worden er demonstraties gegeven door een fietsenspecialist.

Ook tijdens deze editie worden er lezingen gegeven over balansproblemen. Daarnaast is er een gratis, kleine APK voor scootmobielen, zodat men weer veilig op pad kan. Kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd.

De winkel van Medipoint | Vitalis is te vinden aan de Jade 32 in Drachten. Telefoonnummer: 088-1020100.
www.medipoint.nl/eropuit