Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) & de RhythmGirls uit Dokkum bestaat dit jaar zestig jaar. Er is in oktober een reünie.
Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) & de RhythmGirls uit Dokkum bestaat dit jaar zestig jaar. Er is in oktober een reünie. Foto: Ingezonden

Percussion Corps en RhythmGirls vieren jubileum

DOKKUM – Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) & de RhythmGirls uit Dokkum bestaat zestig jaar.

Reünie en feest

Dit jubileum kan niet onopgemerkt blijven en wordt groots gevierd op zaterdag 28 oktober 2017 met een reünie, in combinatie met de jaarlijkse uitvoering. Aansluitend is er een groot feest voor iedereen. Het NFPC & de RhythmGirls zijn op zoek naar oud-leden en nodigt hen uit voor de reünie op 28 oktober.

Ook is de organisatie op zoek naar oude foto's van het korps. Aanmelden graag zo spoedig mogelijk op of na 1 juni, via reunie-drumaoranje@outlook.com

Druma-Oranje

Het North Frisian Percussion Corps is begonnen als drumband onder de naam Druma-Oranje en is uitgegroeid tot een showkorps, dat bestaat uit een unieke en energieke groep jonge muzikanten en colorguard.

Het NFPC maakt deel uit van de Nederlandse topkorpsen en zoekt altijd de balans tussen 'plezier' en 'presteren'.

Met zijn oneindige enthousiasme weet het NFPC het publiek te vermaken met een show, waarin bekende melodieën en ritmes ten gehore worden gebracht.