Fietsen in het Hemelvaartweekend

Zo'n lekker lang Hemelvaartweekend is perfect om erop uit te trekken met de fiets. Nog leuker wordt het als je tijdens het fietsen een spelletje kunt spelen waarbij je prijzen kunt winnen.

Bij het Grote ANWB Knooppuntenspel liggen er van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei in heel Nederland meer dan 600 grote en kleine prijzen verstopt bij Fietsknooppunten. Van 'koffie met appeltaart' tot 'een potje midgetgolfen'.

Knooppuntenspel

Het knooppuntenspel is gemakkelijk te spelen en iedereen mag meedoen: plan een fietsroute langs knooppunten (bijvoorbeeld op www.anwb.nl/knooppuntenplanner), rijd de route en let goed op de knooppuntborden onderweg.
Bungelt er een geel prijskaartje aan? Dan heb je beet! Op de kaart staat wat je gewonnen hebt en bij welk ANWB Gastvrijpunt je de prijs kunt ophalen (of opeten).

ANWB Gastvrij

ANWB Gastvrij is het netwerk van fietsvriendelijke adresjes voor onderweg in heel Nederland: restaurants, theetuinen, hotels, campings en bezienswaardigheden waar je als fietser een VIP-behandeling krijgt. Je kunt er gratis naar het toilet, je flesje water vullen, je e-bike-accu opladen en, als het nodig is, je band plakken. Meer info: www.anwb.nl/gastvrij.

Wil je meer kans maken op een prijs bij het Grote ANWB Knooppuntenspel? Volg de hints op Facebook ANWB Fietsen of kijk op: www.anwb.nl/knooppuntenspel.