Zaterdag 27 mei is er weer de gezellige Midzomermarkt in Burgum. Er zijn niet alleen gezellige kraampjes, maar ook veel (kinder)activiteiten.
Zaterdag 27 mei is er weer de gezellige Midzomermarkt in Burgum. Er zijn niet alleen gezellige kraampjes, maar ook veel (kinder)activiteiten. Foto: Ingezonden

Midzomermarkt in paradijselijk Burgum

BURGUM – 'Adam en Eva' komen zaterdag 27 mei langs in 'paradijselijk Burgum'. Deze theateract is onderdeel van de Midzomermarkt, hét voorzomerse evenement van de regio.

Vanaf 9.00 uur bruist het centrum van Burgum met vele activiteiten voor groot en klein. De Burgumer korpsen Hallelujah en Apollo treden op, evenals drumband De Marko's, en voor de kinderen is er een bungeejump aanwezig.

Adam en Eva stelen de show

De Midzomermarkt zelf bestaat uit meer dan honderd gezellige en sfeervolle kramen, waartussen theateract Adam en Eva van Van Ravesteijn Entertainment uit Leeuwarden vast een bijzondere indruk op de bezoekers zal achterlaten. Indruk maakt Burgum sowieso, want 'Burgum heeft meer' is niet voor niets de veel gehoorde slogan. Burgum heeft meer gezelligheid,meer actieve ondernemers én gratis parkeergelegenheid in het centrum.


Oldtimerdag

Er komt in Burgum een Oldtimerdag op zaterdag 17 juni. Van 13.00 tot 16.30 uur staat het centrum vol oude auto's, brommers, tractoren en fietsen. Er is muziek en dans.

Aanmelden om mee te doen met dit bijzondere oldtimer-evenement kan nog, meld je aan via info@devries-burgum.nl