Optredende artiesten Glemmer Beach

LEMMER - Naast Guus Meeuwis, Anouk en de Golden Earring betreden de volgende artiesten het Glemmer Beach podium van 2017: De Kast, Vangrail, Call It Off, Memphis Maniacs, Mengelmoes, de DJ's van Superclassics en Broederliefde.

Bezoekers van Glemmer Beach kunnen ook dit jaar een grote diversiteit aan muziekstijlen, van Nederlandstalig tot aan de bekendste mash-up-bands beleven. Op donderdag 31 augustus wordt het festival afgetrapt met grote namen, zoals De Kast, Vangrail, DJ's van Superclassics en hoofdact de Golden Earring.

Op vrijdag 1 september treedt rockzangeres Anouk voor de tweede keer op tijdens Glemmer Beach. Naast Anouk maakt de Eindhovense band Call It Off zijn debuut op Glemmer. Een band die door 3FM betiteld is als Serious Talent en bekend van de hits Scream Your Heart Out. Maar ook Memphis Maniacs, Mengelmoes en Broederliefde treden op. Broederliefde is een bekende Nederlandse rapgroep.

Op zaterdag 2 september kan er meegezongen worden met Nederlands bekendste Nederlandstalige zanger Guus Meeuwis. Glemmer Beach 2017 wordt afgesloten door de gaafste DJ's van Club Red.

Het driedaagse strandfestival is van 31 augustus tot en met 2 september op het strand van Lemmer, waar bezoekers kunnen genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit. Tickets voor het driedaagse strandfestival zijn te koop op glemmer.nl of bij de Jumbo supermarkt in Lemmer. Kijk voor meer informatie op glemmer.nl.