Radio Markt

BEETSTERZWAAG - Zaterdag 27 mei is het voor de negenendertigste keer dat de afdeling A 63 de Friese Radio Markt organiseert in en rondom zalencentrum 'De Buorskip' aan de Vlaslaan 26 in Beetsterzwaag. De markt is geopend van 9.00 tot 15.00 uur.

Men kan er terecht voor oude en nieuwe zendontvangers, computers en computeronderdelen, antennes, kabels, gereedschap, onderdelen voor zelfbouw, sloopmateriaal en de nieuwste digitale technieken. Verder is de markt een ontmoetingspunt voor zend- en luisteramateurs, computerfreaks, verzamelaars en andere techneuten. De entreeprijs is 3 euro per persoon.

Hemelvaartsdienst

TYTSJERK - De PKN-gemeenten Ryptsjerk, Tytsjerk en Suwâld houden op 25 mei hun openlucht-hemelvaartsdienst in Natuur- en Cultuurpark Vijversburg (Bos van Ypey) in Tytsjerk. De dienst, onder leiding van ds. Binne van der Boon van de PKN in Tytsjerk en Suwâld, begint om 10.00 uur. Sjonggroep Gryn verleent medewerking. Advies: een klapstoeltje of kussen meenemen. Bij slecht weer is de viering in de PKN-kerk in Tytsjerk. De dienst wordt om 18.00 uur uitgezonden op Radio Tytsjerksteradiel via kanaal 30. Gratis entree.