Dokkumer avondvierdaagse

DOKKUM - De wandelvereniging Dokkum organiseert van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni weer de avondvierdaagse. De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden: 5, 10 of 15 kilometer.

De start is elke avond bij sporthal de Doelstien aan de Woudweg in Dokkum, hier is ook elke avond de finish. De routes zijn elke avond verschillend en het is ook mogelijk om één van de vier avonden mee te lopen.

Het Rode Kruis is alle avonden op de routes aanwezig om zo nodig eerste hulp te verlenen.

Om opstoppingen bij het oversteken te voorkomen wil de organisatie de tien kilometer starten om 18.00 uur en de vijf kilometer om 18.15 uur. Maandagavond is de Aalsumroute, dinsdagavond de Hiaureroute. en woensdagavond de Woudenroute.

Donderdagavond wordt een extra feestelijke laatste avond omdat de deelnemers worden gevraagd gekostumeerd mee te lopen op de routes. Op deze avond word de Bruggenroute gelopen.

De Stedelijke Harmonie speelt op deze laatste avond bij de Doelstien als de deelnemers binnenkomen. Diverse scholen, verenigingen, groepen en personen nemen elk jaar weer deel aan de Avondvierdaagse.

Wandelvereniging Dokkum stelt dit zeer op prijs en hoopt dit jaar ook weer te mogen rekenen op een groot aantal enthousiaste deelnemers. Zie ook www.avondvierdaagse-dokkum.nl