Stand Younited komt terug.
Stand Younited komt terug. Foto: Ingezonden

Stand Younited terug van weggeweest

DAMWALD - Na enkele jaren afwezigheid wordt er op 23, 24 en 25 juni in Damwâld weer een Stand Younited jongerenweekend georganiseerd.

Na zes succesvolle jaren bleef het twee jaar rustig. Maar door stemmen 'we missen Stand Younited', 'wat heb ik veel aan het weekend gehad', 'wanneer komt het weer', zijn er weer enkele mensen bij elkaar gaan zitten om Stand Younited vanaf de grond weer op te bouwen.

Er staat weer een jongerenweekend op de planning met hoogstaande activiteiten en met diepgaande ontmoetingen.

"Een weekend voor jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten tot ongeveer 18 jaar. Een weekend dat zij niet mogen missen. Samen in groepjes van acht jongeren met twee leidinggevenden, rollen ze door het weekend. Een weekend met het thema 'Follow the Leader'. 'Tja … waarom we het daar met de jongeren over willen hebben… wat we daar mee bedoelen?'. Daar wordt in groepjes over gesproken, maar ook in flitsende 'meetings'.

Verder zijn er veel activiteiten: buitenactiviteiten, spectaculaire sport- en spelactiviteiten, slapen in tenten… Een compleet verzorgd weekend op het weidse veld van Damwâld. Kortom, een weekend vol plezier, spelen en fun.

Ja en als je ouder dan 18 bent en je wilt het weekend toch ook graag meebeleven? Dan kun je toch meedoen. Maar dan als vrijwilliger. Want vrijwilligers zijn nodig om het weekend mogelijk te maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.Stand-Younited.nl."