Het pand van Dijkstra mode in Feanwâlden.
Het pand van Dijkstra mode in Feanwâlden. Foto: Ingezonden

Feest bij Dijkstra Mode

FEANWALDEN - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de herenafdeling van Dijkstra Mode werd geopend aan de Feintensloane in Feanwâlden.

Het pand van Hayma schoenen werd aangekocht, zo werd het winkeloppervlak van Dijkstra Mode verdubbeld en was de herenmode in Feanwâlden een feit. In de loop der jaren is Dijkstra Mode verschillende keren aangepast naar de wensen van de moderne klant, waarbij service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Met gezellige koffiehoekjes, personeel met hart voor de zaak en een goede servic, staat een team van twaalf medewerkers graag voor de klanten klaar.

Cees Dijkstra vertelt enthousiast over de mannenmode van Dijkstra Mode: "Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht". Sportief, gekleed, maar Dijkstra Mode is ook gespecialiseerd in mode voor de bruidegom, en dat al 25 jaar.

Dit jubileum wil Dijkstra Mode graag met zijn klanten vieren. Er zijn daarom deze hele maand aantrekkelijke kortingen en acties. Zoals spijkerbroek hangen, spijkerslaan en een kassabonactie met spectaculaire prijze, waarbij er onder andere maar liefst twee ballonvaarten cadeau worden gegeven.

Bovendien ontvangen de klantenkaarthouders deze week een cheque ter waarde van 25 euro. Team Dijkstra Mode nodigt u van harte uit om dit jubileum te komen vieren: "Het is zeker de moeite waard!"

www.dijkstramode.nl | info@dijkstramode.nl
0511-472381