Vraagelkaarcafé Smallingerland

DRACHTEN - Bent u ooit naar het gemeentehuis gegaan voor een sprankje geluk? Op donderdag 18 mei kan het tijdens een extra bijzonder Vraagelkaarcafé. Niet alleen kunt u deze ochtend genieten van gezellige activiteiten en een gratis lunch.

Na uitleg over het ervaren van geluk, volgt een energieke inspiratieworkshop, verzorgd door initiatiefneemster Janet Turkstra. Het doel? Inwoners van Drachten inspireren om aan te geven wat ze leuk vinden om te doen, of wat ze voor een ander willen betekenen. Vraagelkaar is spontaan en voor iedereen!

Na de inspiratieworkshop kunt u deelnemen aan één van de verschillende workshops, verzorgd door leden van Vraagelkaar en studenten van Singelland College. Wat dacht u van gelakte nagels of een (gezichts)massage in het VerwenCafé, uitleg over uw tablet of telefoon in het ICT-Café, gezellig kletsen en spelletjes spelen in het Praat- en SpelCafé, creatief aan de slag in het CreaCafé of het Haak- en BreiCafé of de lunch voorbereiden in het KookCafé?Het kan allemaal tijdens het Vraagelkaarcafé van 9.30 tot 13.00 uur.

Verplicht aanmelden via de website www.vraagelkaar.nl/cafe of bellen met 088-7878901. Vermeld graag het café van uw keuze.