MRS Oudwoude reinigt onder andere houtwerk van woningen.
MRS Oudwoude reinigt onder andere houtwerk van woningen. Foto: Ingezonden

Veelzijdige reiniging bij MRS Oudwoude

OUDWOUDE - MRS Oudwoude staat voor Multireinigingsservice Oudwoude. Peter de Vries en Johan de Jong bieden met hun bedrijf professionele en voordelige reinigingsdiensten.

Peter de Vries: "Wij reinigen onder meer het houtwerk en de glazen van woningen, zonnepanelen en dakgoten. Daarnaast vegen we schoorstenen, zorgen we voor ongediertebestrijding en onderhoud aan mechanische ventilatiesystemen. Dit kan om een eenmalige dienst gaan, maar men kan ook, tegen een extra voordelig tarief, een contract bij ons afsluiten."
Bij het schoonmaken wordt op een milieubewuste manier gewerkt door gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.
Door hun jarenlange ervaring met schoorsteenvegen zorgen De Jong en De Vries ervoor dat dit vakkundig gebeurt. "Een schoorsteen moet bijvoorbeeld altijd van bovenaf worden geveegd, daar zit namelijk de meeste aanslag. Om de kans zo klein mogelijk te maken dat er schoorsteenbrand of dichtslibbing van het kanaal ontstaat, is het regelmatig laten vegen en controleren van de rookkanalen erg belangrijk."
Altijd staat bij MRS de klant voorop. "Wij staan voor de levering van professionele en voordelige reinigingsdiensten met een goede service voor de klant, die bij ons op nummer één staat! Wij zijn een stabiel bedrijf met een vast team. Zo weten onze klanten altijd wie bij ze langs is geweest of met wie ze contact hebben gehad. Ook hebben wij een vast team voor de administratie, dat alle voor- en nazorg naar de klanten toe regelt."

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk eens op www.mrs-oudwoude.nl, bel 0511-401027 of mail naar info@mrs-oudwoude.nl.