Het team van Totaal Bestrating in Drachten.
Het team van Totaal Bestrating in Drachten. Foto: Ingezonden

Laat het buitenseizoen maar beginnen

DRACHTEN - De lente lijkt officieel te zijn begonnen, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en het 'groen' komt weer tot leven. Hoog tijd om naar buiten te gaan. "Richt uw tuin in met de mooiste bestratingen, buitentegels en borders. En met een douglas buitenverblijf van Totaal Bestrating is het zorgeloos genieten van het echte buitenleven."

"Geïnspireerd door tuinprogramma's en lifestyle-magazines wil de klant van tegenwoordig het mooiste van het mooiste. Ook dit jaar is er weer hard gewerkt om de showtuin van ruim 4000m² in Drachten aan te passen aan de nieuwste tuintrends. De showtuin is uitgebreid met 250m² aan sfeertuinen. Op ons buitenterrein kun je 24/7 terecht en onze showroom is zes dagen per week geopend. Nieuw dit seizoen is het assortiment tuintegels van VTwonen. Prachtige buitenvloeren met weinig onderhoud! De VTwonen buitentegels maken van het terras een geheel nieuwe beleving. Meer weten over de voordelen van keramische tegels, kom snel langs om ze in het echt te bewonderen!

Of u nu zelf aan de slag gaat of een professionele hoveniers of stratenmaker inhuurt: Totaal Bestrating levert alle soorten bestrating, tuinhout en tuinproducten bij u thuis af. Ook kunt u ervoor kiezen om alles in één hand te houden met de aanlegservice van Totaal Bestrating. Nadat de bestrating is uitgezocht word de tuin ingemeten en de wensen besproken. Het eventuele ontwerp met bijbehorende offerte bieden wij geheel vrijblijvend aan. De aanleg kan daarna beginnen!"