Tijd voor Talent voor ouderen

SURHUISTERVEEN – Op donderdag 11 mei (van 10.00 tot 12.00 uur) komt Tijd voor Talent naar Zalencentrum De Lantearne, Jan Binneslaan 49 in Surhuisterveen. Iedereen van 65 jaar en ouder uit Surhuisterveen en omgeving is daar welkom.

Tijd voor Talent ontwikkelt kunst- en cultuurprojecten voor mensen van boven de 65 jaar in de gemeenten Smallingerland en Achtkarspelen.

Om er achter te komen wat de wensen van de doelgroep zijn komt de speciale bus langs in de dorpen. Belangstellenden kunnen dan live-optredens zien en met de organisatie in gesprek gaan.

Kunst en cultuur verbindt, stimuleert, raakt en is gezond. Het doel is de actieve cultuurdeelname door 65-plussers in Friesland te stimuleren. Het project richt zich specifiek op vitale en kwetsbare 65-plussers, die zelfstandig thuis wonen. Interactieve kunst- en cultuurprojecten van jonge kunstenaars worden naar de dorpen in Friesland gebracht. De kunstenaars gaan op ontdekkingsreis door te luisteren naar de behoeftes en ontwikkelen daaruit projecten.

Het project is een initiatief van, en wordt uitgevoerd door Keunstwurk. Info: www.tijdvoortalent.frl.