Trainers gezocht

DOKKUM/DAMWALD - Csv Be Quick Dokkum is voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar jeugdtrainers voor de selectieteams in de categorieën MO15, MO17 en MO19.

Belangstellenden kunnen tot en met 15 mei 2017 reageren door een korte motivatie en een overzicht van de trainerservaring te mailen. Op de site van csv Be Quick is meer informatie te vinden over de vacature.

Broekster Boys

Broekster Boys uit Damwâld is voor het komende seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor de A-selectie.

Van de assistent-trainer wordt verwacht dat hij naast hoofdtrainer Ron de Boer de trainingen van de A-selectie verzorgt en op zaterdag actief betrokken is bij de voorbereidingen en begeleiding van wedstrijden.

Ook zal hij/zij samen met Albert Wijbenga (trainer van het prestatiegerichte tweede team) een actieve rol kunnen spelen bij de organisatie rond de jonge senioren (onder 23 jaar).

Ben je in het bezit van minimaal TC3 en ben je enthousiast over bovenstaande functie, stuur dan je brief met motivatie en CV naar voetbalzaken@broeksterboys.nl.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met één van de bestuursleden voetbalzaken: Theunis Doornbos, 06-13028228 of Anton Buwalda, 06-34330202.