BBB-Bijbelstudie met Frank Ouweneel

DRACHTEN - Zondagavond 7 mei wordt de BBB-studie met Frank Ouweneel weer gegeven. Het thema van deze avond is 'Aanbidding' (deel 2).

De BBB-studie (BBB=Belangrijke Bijbelse Begrippen) is een cyclus van 28 bijbelstudies, ondersteund door een beamer-presentatie. De avond begint om 19.30 uur, aan de Zuidkade 54 in Drachten.

De onderwerpen die Frank Ouweneel behandelt, zijn gekozen met behulp van enquĂȘtes in verschillende Christengemeenten en -gemeenschappen. "De mogelijkheid bestaat dat velen het idee zullen hebben voldoende van de opgesomde onderwerpen af te weten, omdat ze zo bekend in de oren klinken", zegt Frank Ouweneel. "De praktijk van de BBB-studie heeft duidelijk uitgewezen, dat elke deelnemer in verreweg de meeste thema's een beter inzicht heeft gekregen. Nadat deze studies in 2001 startten, is dit op tientallen plaatsen in Nederland gebleken." Vragen en discussie-onderwerpen behandelt Frank Ouweneel op basis van kaarten met vragen op de studieavonden of door middel van e-mail of telefonisch contact.

Frank Ouweneel (1950) is meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de ICT-branche. In 1979 startte hij zijn eigen bedrijf. Al jong kwam hij tot geloof in Jezus Christus. Parallel aan zijn maatschappelijke verplichtingen wijdde hij zich gedurende een lange periode aan zondagse preekbeurten en aan het geven van bijbelstudies in binnen- en buitenland. Sinds 2001 doet hij dit fulltime. De toegang is gratis. Er is wel een collecte.
www.frankouweneel.nl