Jan Smale met de Peugeot 201 voor het pand van Energie Service Friesland.
Jan Smale met de Peugeot 201 voor het pand van Energie Service Friesland. Foto: Ingezonden foto

Jubileum bij Energie Service Friesland

HEERENVEEN - Op maandag 1 mei was allround servicemonteur, Jan Smale, 40 jaar werkzaam bij Energie Service Friesland. Deze dag stond hij samen met familie, vrienden en collega`s stil bij dit heuglijke feit.

`s Morgens vroeg werden Jan en zijn vrouw Sjoukje verrast door Energie Service Friesland die al vroeg met een oude Peugeot 201 voor de deur stond om hen mee te nemen naar het bedrijfspand van Energie Service Friesland. Daar lag de rode loper al uit en werden ze verwelkomd door Jan zijn collega`s. Tijd voor koffie met wat lekkers en bijpraten. Na de koffie zijn ze weer thuisgebracht en konden ze overdag nog even samen genieten van deze bijzondere mijlpaal, want om 18.00 uur stond Energie Service Friesland alweer voor de deur met de nieuwste Peugeot 3008 van het jaar, om ze op te halen voor het grote feest bij Pieter Poot in de De Blesse.

Een avond waar Jan in het zonnetje werd gezet en kon genieten van een heerlijk diner. Er was veel vertier, zoals door goochelaar Ritsko van Vliet en muziektheater-duo Mick & Sugar. Ook werd Jan toegesproken door directeur Otto van der Galiƫn met leuke anekdotes en door Sinterklaas die vervroegd naar Nederland was gekomen voor deze speciale dag. Jan en zijn vrouw werden door Sinterklaas uitgenodigd om eens naar Madrid te komen en kregen van hem een reischeque.