Startersavond

DAMWALD - Dinsdag 9 mei is er om 19.30 uur in het gemeentehuis in Damwâld een startersavond voor beginnende ondernemers.

Enkele ondernemers die onlangs zijn gestart, vertellen over hun ervaringen en er wordt informatie gegeven over wat er allemaal komt kijken bij het starten van een bedrijf.

Ook is er een startersmarkt, waar bijvoorbeeld de Belastingdienst, het UWV, een bank, een boekhouder en de gemeenten, klaar staan om ondernemers in spe te voorzien van specifieke informatie over het beginnen van een bedrijf. Onder het genot van een hapje en een drankje kan worden nagepraat met andere starters.

Deze startersavond is voor alle startende of net gestarte ondernemers uit de zes gemeenten in Noordoost Fryslân en andere belangstellenden. Deelname is gratis. Aanmelden kan via https://www.dwaande.nl/starters.

Ondernemerscyclus

In het najaar vindt de ondernemerscyclus 'Dwaande met je bedrijf' plaats. Meerdere avonden wordt dan uitgebreid op verschillende onderwerpen ingegaan, van belang zijn voor ondernemers en het starten van een bedrijf.