Trompettist Daan Rekker.
Trompettist Daan Rekker. Foto: Ingezonden

Concert Grootkoor met jong talent

SURHUISTERVEEN - Op zaterdag 6 mei geeft het Grootkoor Friesland een bijzonder voorjaarsconcert in de Flambou in Surhuisterveen.

Het Grootkoor Friesland staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit zo'n 150 enthousiaste koorleden, die afkomstig zijn uit de gehele provincie. Op het programma staan bekende en onbekende koorwerken en musicalliederen.

Jong Talent

Getalenteerde musici verzorgen samen met het Grootkoor een verrassende avond. Als solisten zijn uitgenodigd: de jonge zangeres Lieneke van Eijkelenburg uit Musselkanaal, de hoboïste Marije Jousma uit Groningen, de trompettist Daan Rekker uit Drachten en de pianist Mark Brandwijk uit Krimpen aan de IJssel.

Dit zijn allemaal jonge mensen die bijzondere kwaliteiten hebben op het muzikale terrein. Uniek is het optreden van deze jonge muzikanten samen met het Grootkoor.

Toegangskaarten voor het voorjaarsconcert zijn verkrijgbaar bij boekhandel Bruna in Surhuisterveen en via e-mail: zing@grootkoor.nl.

Vanaf 19.15 uur is de kassa van de Flambou ook geopend. Voor meer informatie kunt u kijken op www.grootkoor.nl. De aanvang van het concert is 20.00 uur.