Kledingverkoop Boornbergum

DRACHTEN - Van dinsdag 2 mei tot zaterdag 6 mei opent Kids Need tweede hands baby-, kinder- en volwassenkleding haar deuren in dorpshuis 't Bynt, Westerbuorren 1 in Boornbergum.

Kids Need biedt kleding aan voor kinderen, tieners, mannen en vrouwen. Ook zijn er grote maten en positiekleding. Geopend van 10.00 tot 16.00 uur, met koopavonden op dinsdag en woensdag van 18.30 tot 20.30 uur.

Afgelopen december sloot Kids Need de deuren in het centrum van Drachten in afwachting van de opening op een nieuwe locatie. Dat duurt langer dan verwacht en daarom is nu gezocht naar een tijdelijke locatie.

Al 15 jaar verkoopt Kids Need mooie kleding. De kleding wordt ingebracht en door een team geselecteerd. Hierdoor blijft de mooiste en leukste kleding over. De prijzen liggen vast en zijn laag.

Er is ook merkkleding; van zonnige zomerjurkjes, stoere broeken, tot vrolijk gekleurde shirts! Ook zijn er jassen, schoenen, zwemkleding, boeken en speelgoed.
De hele week worden de rekken opnieuw bijgevuld, met dagelijks nieuwe spullen. Zaterdag sluit de verkoop met een opruim-actie van de zomerkleding.