SC Veenwouden weer met lege handen

LEEUWARDEN - SC Veenwouden (SCV) is er niet in geslaagd een goed resultaat neer te zetten in Leeuwarden tegen de Zwaluwen. De thuisclub speelde niet eens groots, maar ging wel supereffectief met de kansen om.

SCV-trainer Anton van Zwol, die zijn contract met een jaar verlengde, moest opnieuw puzzelen want het blessureleed houdt maar aan. Binnen het half uur werd het 3-0. Toch zou SCV voor de rust nog iets terug doen: Wytze Veenstra kopte raak uit een corner van Rinse Procee: 3-1. De thuisclub kwam daarna op 4-1. Twee minuten later verkleinde Wytze Veenstra de achterstand tot 4-2 door raak te schieten na een corner van Rinse Procee. Met een penalty van Jeton Musliu werd de eindstand 5-2. SCV zal wat fanatieker moeten gaan verdedigen, want krijgt veel te gemakkelijk doelpunten tegen.