Eerste competitiezege SC Veenwouden

FEANWALDEN - SC Veenwouden behaalde haar eerste competitiezege van dit seizoen door CVVO uit Lemmer met 4-2 te kloppen.

SCV nam de leiding toen de eerste de beste mogelijkheid raak was. Het schot van Ygram Vrieling caramboleerde via een verdediger voor de voeten van Stefan Jan Sijtsma die raak schoot: 1-0. twee minuten later was het 1-1. De thuisclub ging met een voorsprong de rust in doordat een fraaie voorzet van Ygram Vrieling door Wytze Veenstra koppend in de kruising werd gelegd: 2-1. In de negenenveertigste minuut kwam CVVO op gelijke hoogte. Daarna kwam SCV weer aan de leiding toen na een dieptepass van Stefan Jan Sijtsma Nivard Vrieling doorbrak: 3-2. In de negenentachtigste minuut werd de wedstrijd beslist, een voorzet van Nico van der Mark werd door Wytze Veenstra koppend afgerond: 4-2.