Broekster Boys geeft voorsprong weg

DAMWALD - Het leek zo'n mooie zaterdagmiddag te worden voor Broekster Boys. Prachtige omstandigheden, prima voetbal, strijd en een 3-1 voorsprong na ruim 75 minuten. De thuisclub leek op weg te zijn naar de eerste drie punten in de eerste klasse.

Gorecht, vorig seizoen nog eindigend op een derde plaats, kwam terug naar 3-3. Broekster Boys rechtte nog eens de rug en stond na negentig minuten met 4-3 voor, maar ging toch met lege handen naar de kleedkamer. Gorecht scoorde nog twee keer en ging met een 'gestolen' overwinning naar huis, Broekster Boys in mineur achterlatend. Juryan Dantuma was met drie doelpunten de grote man, het vierde doelpunt kwam op naam van Rienk de Haas.
Zaterdag wordt de derby van het noorden gespeeld: Be Quick Dokkum - Broekster Boys.