Ruime zege WTOC tegen Oostergo

OUDWOUDE - De burenstrijd tegen Oostergo leverde een ruime overwinning op voor de voetballers van WTOC.

In de zestiende minuut kwam WTOC op voorsprong. Nyckele Smeding bediende Jaap de Bruin op maat en van dichtbij verzilverde hij deze kans: 1-0. Hierna bleef WTOC de bovenliggende partij. Na nog wat kleine mogelijkheden die geen doelpunten opleverden, kreeg Tedo de Bruin de bal aangespeeld en met een ziedend schot zette hij WTOC op een 2-0 voorsprong. In de de tweede helft bracht Jaap de Bruin de score op 3-0. Oostergo kreeg een paar hoekschoppen die niets opleverden. In de zeventigste minuut was de hattrick voor Jaap de Bruin en bracht hij de stand op 4-0.
Debutant Jelmer de Boer zette WTOC op een 5-0 voorsprong. Dat was tevens de eindstand.