Onnodig verlies SC Veenwouden

FEANWALDEN - Aangezien SC Veenwouden en FC Lewenborg al waren uitgeschakeld in het bekertoernooi stond er niets meer op het spel. Veenwouden verloor.

Na een kwartier namen de gasten de leiding toen een corner leidde tot een scrimmage voor de goal en het was Rodney van der Hoek die scoorde: 0-1. SCV kwam na rust beter voor de dag dan in de eerste helft. De gasten waren na een uur dichtbij de 0-2. SCV kreeg mogelijkheden om de gelijkmaker te bewerkstelligen, maar een schot van Hessel Ellens ging net over en een keihard schot van Stefan Jan Sijtsma werd gekeerd door doelman Frank Woldring waarna Hessel Ellens in de rebound over schoot. In het laatste kwartier waren er nog pogingen van Yvar Vrieling, Bauke Reitsma en Stefan Jan Sijtsma. Zaterdag begint de competitie thuis tegen Blauw Wit '34.