Ruime bekerwinst voor Be Quick

DOKKUM - Be Quick Dokkum was donderdagavond duidelijk een maatje te groot voor De Wykels uit Hallum. Het klassenverschil was in de eerste twintig minuten nog niet echt merkbaar, maar daarna was Be Quick de bovenliggende partij.

Het jonge talentvolle team van trainer Henk Konings liet zien, dat er veel potentie is en de 6-0 overwinning was volkomen verdiend. Be Quick werd door deze winst poulewinnaar en mag verder in de bekercompetitie. De openingstreffer kwam op naam van de koppende Jan Jaap de Boer. Daarna was Aldert Hietkamp succesvol, na een voorzet van aanvoerder Piet Raap. Rudolf Banga zorgde met een harde knal voor 3-0 en nog net voor rust tekende Marten Hoeksma de 4-0 aan. In de tweede helft scoorden Aldert Hietkamp en Rindert Ykema. Zaterdag begint de competitie in Groningen tegen PKC'83.