Goede competitiestart korfballers V en V

GARYP - Na het zomerreces, begon Vlug en Vaardig uit Garyp het korfbalseizoen met een thuiswedstrijd tegen een onbekende tegenstander, EKC2000 uit Emmen.

In de eerste tien minuten was het voor beide partijen aftasten. De wind speelde parten bij de doelpogingen. Via de strafworpstip liet Arjen Brander de 1-0 aantekenen. Dit werd vervolgd door een gelijk opgaand spelbeeld. Zo werd de rust bereikt met een kleine voorsprong:10-9.

Na de rust kwam de thuisploeg beter in het spel. Met name het herenkwartet kon de korf vinden. De voorsprong werd uitgebouwd tot 15-10. Vervolgens lieten de Garipers de gasten uit Emmen weer wat dichterbij komen. De overwinning kwam echter niet meer in gevaar. De eindstand werd bereikt met een stand van 17-15.