De prijswinnaars van De Zilveren Maan met de bloemen.
De prijswinnaars van De Zilveren Maan met de bloemen. Foto: Ingezonden

Prijzen Biljartclub De Zilveren Maan

DE WESTEREEN - Ter afsluiting van het biljartseizoen 2017-2018 zijn onlangs de prijswinnaars van Biljartclub de Zilveren Maan uit De Westereen in het zonnetje gezet.

Tijdens een gezellige feestavond in één van de zalen van Camping de Zilveren Maan, werden de prijzen in de competities uitgereikt.

September begin competitie

Voorzitter H. Meerding bedankte iedereen die zich als vrijwilliger voor de club had ingezet en met name de familie H. Boskma van Camping de Zilveren Maan voor het beschikbaar stellen van de biljartaccommodatie en het verzorgen van een luxe barbecue. Wilt u ook komen biljarten? Dat kan, begin september begint de competitie weer. Opgave is mogelijk bij secretaris J. Wijbenga via de mail biljartclub.dezilverenmaan@knid.nl of op telefoonnummer 06-13294127.

Opstelling foto achterste rij van links naar rechts: J. Dijkstra (tweede prijs libre), K.J. Leegstra (derde prijs bandstoten), P. Leegstra (tweede prijs Zilveren Maan Bokaal, kortste partij libre), J. Wijbenga (derde prijs libre).

Voorste rij van links naar rechts.: P. van Kammen (eerste prijs Zilveren Maan Bokaal), A. van Assen (eerste prijs libre, tweede prijs bandstoten), G. Mosselman (eerste prijs bandstoten, kortste partij bandstoten).