PSV Trynwâlden

DIEVER - In Diever wist Bauke Meindersma van PSV Trynwâlden uit Oentsjerk in deze marathon de klasse vierspannen paarden op zijn naam te schrijven.

Op CSI Twente scoorde Bella Smit een fraaie vierde prijs in de klasse B-springen categorie E. Op CH Gorredijk werd Marilee de Vries in de klasse Z1 derde en tweede met 223 en 217 punten met haar pony Dulce Evita's Dance. Anna van der Meer werd hier derde met het paard La Belle de Peru in de klasse M2 met 92,5 punten. In Burgum scoorde Iris Genee tweemaal een eerste prijs met haar pony Joep in de klasse L2 (206 en 211 punten). Bij de Noordelijke menkampioenschappen SGMW in Harich werd Ylanyth de Vries van Ballum (Ameland) fraai tweede in de klasse L enkelspan pony.

De Marruters

ONSTWEDDE - Melissa Kloosterman deed afgelopen weekend weer goede zaken. In Onstwedde behaalde ze vrijdag een zesde prijs in de klasse B-springen met het paard Evaniki met 77,5 stijlpunten. Zaterdag tijdens CH Gorredijk wist ze met het paard Haya-Maude een eerste en een zevende prijs te winnen in de klasse L1 dressuur met 204 en 194 punten. Melissa rijdt voor LR/PC de Marruters uit Eastermar.