PSV Trynwâlden

DRACHTEN - Hilde van der Ploeg van PSV Trynwâlden uit Oentsjerk wist in Drachten een vijfde prijs te bemachtigen in de klasse L1 dressuur met haar paard Happy go Lucky (193 punten).

Tessa Kooistra reed zich in Bakkeveen met Indonranche TK naar een derde prijs met 195,5 en een tweede prijs met 190 in de klasse l1. Tijdens CH Sneek werd Doutsen Dotinga met Eros tweede met 212,5 punten in de klasse Z1. Ilona Risselada werd op dit concours vijfde in het L-springen met haar pony Romantic Bounty. Bij de marathon 'de 8 van Jeth' werd Bouke Meindertsma uit Burdaard tweede bij de vierspan paarden en Lucas Reinds uit Munein tweede in de klasse dubbelspan paarden.

De Marruters

TOLBERT - Melissa Kloosterman van LR/PC de Marruters uit Eastermar won de volgende prijzen. Donderdag in Tolbert wist ze de klasse BB-springen te winnen met het paard Evaniki met 80 stijlpunten en in de klasse B springen won ze met dit paard de tweede prijs met 73,5 stijlpunten. Zondag in Sneek wisten Melissa en Evaniki ook de eerste prijs te winnen in de klasse B-springen met 76,5 stijlpunten. In de klasse L1 dressuur won Melissa met het paard Haya Maude een tweede prijs met 187,5 punten.