WTOC ontkomt niet aan degradatie

SEXBIERUM - WTOC kreeg de kans om via herkansing derdeklasser te blijven. AVC kon promoveren en liet deze kans niet aan zich voorbij gaan. Een fikse afstraffing voor WTOC was het resultaat.

In de veertiende minuut werd het 1-0 door Peter van der Schoot. De 2-0 liet niet lang op zich wachten. Na zesentwintig minuten was het 3-0. Het werd 4-0 door Folkert Bakker. Hoop voor WTOC ontstond toen de bal na een vrije trap van Nyckele Smeding door de handen van doelman Mikel Hartman glipte: 1-4. Daarna velde Folkert Bakker het vonnis: 5-1. WTOC deed iets terug. Jilles Bosma verkleinde de achterstand tot 5-2. In de negentigste minuut was het weer raak voor AVC: 6-2. Voor WTOC uit Oudwoude bleef niets anders over dan degradatie. Dit was de laatste wedstrijd van trainer Oane Westra die naar tweedeklasser Hardegarijp gaat.