Zwaagwesteinde pakt derde periodetitel

RYPTSJERK - VV Zwaagwest einde ontmoette zaterdag VV Rijperkerk. Na het gelijkspel had Zwaagwesteinde de periodetitel.

In de zevenendertigste minuut kreeg Zwaagwesteinde een strafschop. Lieuwe de Roos wist met dit buitenkansje wel raad wat 0-1 betekende. In de tweede helft kwam Zwaagwesteinde slap uit de kleedboxen en na drie minuten stond het al 1-1 door Diederik Andringa. In de zeventigste minuut kreeg Rijperkerk een vrije trap toegekend door scheidsrechter Lania, die door Anne Epema loeihard werd binnen geschoten: 2-1. Nu moest Zwaagwesteinde op jacht naar de gelijkmaker en die kwam pas in de negentigste minuut na prima werk van Erik Vellinga die een voorzet gaf op Lieuwe de Roos die de 2-2 maakte. Zaterdag mag Zwaagwest einde het opnemen tegen ONT, in Opeinde om 14.30 uur.